Nykontorsplats.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorsplats att hyra i Hyllie

Modellfoto

Flexibel arbetsplats i Regus MALMÖ, Hyllie

Känn dig inspirerad på våra kontor på Hyllie Stationstorg 31 med vidsträckt utsikt över Öresundsbron och dra nytta av snabba tågförbindelser till Köpenhamns flygplats. Lyft fram din profil och stick ut med ett kontor i ett 29 våningar högt landmärke som har iögonfallande geometriska former och en polerad grön fasad.

Arbeta produktivt i ljusa utrymmen, ta in utsikten genom stora fönster och kom ikapp i gemensamma utrymmen med moderna möbler. Upptäck olika mat- och dryckesalternativ i det närliggande köpcentret Emporio och underhåll dina kunder med en konsert i Malmö Arena.

På Regus MALMÖ, Hyllie, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella kontor: V...