Nykontorsplats.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorsplats att hyra i Sollentuna

16 m2 kontor, kontorshotell i Sollentuna att hyra

PASSA PÅ! 50% HYRESRABATT UNDER 3 MÅNADER. Ljust & trevligt kontor. Strategiskt läge med utmärkt närhet till Stockh...

UNIKT TILLFÄLLE! 50% HYRESRABATT UNDER DE 3 FÖRSTA MÅNADERNA. Gäller för nya hyresgäster som tecknar ett hyreskontrakt före den 2024-03-31! Möblerat kontor möblerat för 2 arbetsplatser i nuläget, kan möbleras upp med 1-3 arbetsplatser efter önskemål. Naturligtvis finns luftkonditionering för din komfort. Tillgång till konferensrum, bemannad reception, kafeteria med gratis kaffe och te. Postbox, parkering, kopiatorstjänster, vaktmästeri, bredband med egen ip-adress och städning. Ni har tillgång till Kontorshotellet 24 timmar om dygnet. Handikappstillgängliga lokaler.

Unika kommunikationsmöjligheter med pendeltåg. Du tar dig med 5 min promenad till pendeltågsstation, därifrån med tåg 13 min in till Stockholm City eller 20 min i andra riktningen direkt in till Arlanda Flygplats Terminaler. Utmärkta kommunikationer med bil med närhet till E4. Parkeringsplats finns att hyra vid fastigheten.

Välkommen att boka tid för visning!