Nykontorsplats.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorsplats att hyra i Gävle

kontorshotell i Gävle att hyra

Nyrustat kontorsrum på FastOffice Hemsta

Nyrustat kontorsrum på FastOffice Hemsta

Välkommen till populära Hemsta! Här erbjuder vi dig som hyresgäst fina nyrustade lokaler med möjlighet till att boka konferensrum.

Beskrivning

På Fastoffice Hemsta sitter du i fina nyrustade lokaler med all tänkbar service du som hyresgäst kan behöva. - Gemensamt kök med kaffemaskin/te. - Eget postfack - Snabbt Wifi - Utskrifter/scanner. - Kostnadsfritt boka konferensrum. - Sophantering ingår i hyran - Städning som görs 2 ggr / vecka på allmänna utrymmen. - Fri parkering alldeles utanför - Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan. - Tillgång till cykelpool.

Kommunikationer

Flera busslinjer i direkt anslutning till fastigheten, finns hållplatser på två sidor om fastigheten. Cykelbana direkt till Gävle Centrum. Goda parkeringsmöjligheter för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.

Hitta hit med X trafik

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska ...