Nykontorsplats.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorsplats att hyra i Danderyd

10 - 30 m2 kontorshotell, kontor i Danderyd att hyra

Modern lokal i fint skick och med möjlighet att växa!

Nu ges tillfälle att samlokalisera på nytt kontorshotell med andra spännande företag i fräscha lokaler i Danderyd. Med hyran ges möjlighet att nyttja övriga faciliteter - konferensrum, en härlig uteplats och gym med bastu som avkoppling efter en lyckad arbetsdag.
Ni hyr möblerat, bredband och utskriftsmöjligheter ingår! I lokalerna sitter redan ett positivt och inspirerande gäng företagare! Tillfälle till erfarenhetsutbyte och nätverkande bjuds löpande under planerade afterworks, frukostar och andra gemensamma aktiviteter. Vi har roligt, stärker varandra och växer tillsammans! Självklart får de företag som hyr gärna nyttja lokalen till egna evenemang för sina kunder om så önskas. Hyran är fr 3 997 kr/månad för en plats eller hyra ett rum i olika storlekar allt beroende på hur många ni är. Parkeringsplatser finns att hyras för 1 600 kr/månad.